sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Mitt första år


Mäyräkoirat tykkäävät olla tapahtumien keskellä, ja kaikki mitä äiti/isä/naapurin lapset tekee TÄYTYY olla maailman mukavinta puuhaa, eikä siitä voi jäädä paitsi. Oli kyseessä sitten suihku tai tiskaaminen, Alma is there. Alma on myös sitä mieltä, että hänen lelukrokodiilinsa haluaa olla menossa mukana, joten sitä raahataan kaikkialle perässä. Herra Krokodiili on saanut laihemman ilmeen, sillä täytteet löytyvät lattialta (jotka toki myöskin ovat Alman aarteita, eikä niitä saisi heittää roskiin). Nyt on kuitenkin löytyny pari inhokkia, joihin edes Alma ei halua mitään osaa!

Kun imuri vedetään esiin, juoksee mäyräkoira krokodiilinsa kanssa piiloon. Äidin imuroidessa pitää mäyräkoiran toki pitää varovaisesti huolta, ettei imuri vedä äitiä mukanaan, joten mäyräkoiran pikkuinen nokka kurkistelee nurkan takaa. Imurille on myös hyvä käydä välillä näyttämässä kuka täällä oikein määrää, ja ettei urheaa mäyräkoiraa OIKEASTI pelota.

Alman mielestä kaikki mitä äiti tai isä juo/syö on varmasti mitä suurinta herkkua, ja sitä yritetään varastaa jopa suusta. Kahvi- ja glögimukit kuitenkin jätetään rauhaan. Ilmeisesti juomien tuoksu aiheuttaa herkälle mäyrikselle päänsärkyä, joten niitä mulkoillaan ja käydään tökkimässä vihaisesti..

Läysimmepä mahtavan kirjan kirjakaupasta! Mitt första år.. och hundåren som kommer sen. Alman ensimmäinen vuosi on mahtavuuksia täynnä, joita voimme kirjata kirjaan! Hyvä ostos, vai mitä?

perjantai 4. joulukuuta 2009

Alman valtakunta


Alman oma valtaistuin!

Long time no see.


Pitkään aikaan ei ole ehditty päivitellä ja Alma se vain kasvaa.

Tässäpä pari faktaa meiltä:

-Alman mielestä koiran paikka on sängyssä. Lattia on tarkoitettu villakoirille.
-Jos tässä talossa joku jotakin saa pussata, niin se on Alma. Äiskä ja iskä on pusunsa saaneet pussata ENNEN Alman tuloa.
-Heijastinliivit ja villapuserot EIVÄT kuuluu itseään kunnioittavan koiranpennun päälle. Noloa kun ihmiset nauraa..
-Kissan kokoiset koirat saavat joskus leikkiä kissaa mm. syömällä hiiriä (JA ilmeisesti myös leikkiä käärmettä, nielemällä pureskelematta)
-Kaikki mikä on emännän on myös Alman, mutta se mikä on Alman on Alman.

En tiedä kuka on antanut Alman lukea Mäyräkoiran käsikirjaa, mutta näin on päässyt käymään. Jos "pojat on poikia", niin kyllä mäyräkoirat on mäyräkoiria, niin hyvässä kuin pahassakin. Jokainen mäyräkoiran emäntä tai isäntä tietää varsin hyvin mitä se tarkoittaa.