sunnuntai 23. toukokuuta 2010


Meillä onki viime viikot olleet niin kiireisiä, ettei blogiakaan ole ehtinyt päivittää. Päivät menevät pissa/kakka-siivouksissa ja muissa pentuaiheisissa puuhissa. Elsa on varsinainen monsteri, ja näkyy kyllä että ovat ihan erilaisia persoonia nuo tytöt! Elsa ei tottele, ei kuuntele, eikä ainakaan ole kiltisti jos ei siltä tunnu. Ja ei muuten tunnu. Ihanahan se on, reipas ja kovapäinen!

Alma on ehkä maailman parhain isosisko. Alma leikkii, pesee, hoitaa ja komentaa. Alma ei myöskään ole kaikessa mukana enää, vessaankin pääsee joskus rauhassa. Joskus siellä taas on kaksi mäyräkoiraa, ellei ole leikki meneillään. Alma suojelee Elsaa, vaikka joskus Almaa pitäisi suojella Elsalta. Elsa on kauhean kovakourainen, ja kaikki varmaan muistaa pentuhampaat.. Ikävä kyllä se on Alma joka niistä kärsii eniten. Jos Elsa tekee tuhmuuksia tulee Alma pyytämään anteeksi. Alma pyytää sievästi, Elsa yrittää komentaa. Alma suukottaa, Elsa haukkaa.

Kaikesta tästä huolimatta koko meidän perhe on onnellisempi!

5 kommenttia:

  1. Meinasin jo sitä videota katsoessani sanoa, että Elsahan on kuin Jone tyttönä. Nyt olen ihan varma siitä, että meidän Jone ja teidän Elsa ovat samiksia, samoin ovat Alma ja Jimi. Täydellisiä vastakohtia kaikessa. Juuri kun on omaksunut toisen rauhallisuuden, tulee taloon joku joka repii hermot. Onneksi siellä komentelun, naskaleiden ja jääräpäisyyden alla on kasvamassa valloittava persoona. Tosin helppoa vanhemman koiran elämä ei tule olemaan pennun pyöriessä jaloissa, mutta hauskaa kyllä yhdessäkin näyttää olevan.

    VastaaPoista
  2. Kuules, ihan samat on käyny mielessä kun on teidän blogia lueskellut! Olihan se toki mielessä, ettei sieltä varmaankaan toista Almaa ole tulossa. Ja näinhän se asia oli, Elsa on Elsa. Meillä on selvästi ymmärretty nyt, että "hei, mehän ollaanki koiria eikä ihmisiä!" ja se on sinänsä hyvä asia. Hassuja, hurjia hirviöitä molemmat :D

    VastaaPoista
  3. Kiva, että ehdit laittaa kuulumisia! Hyvää kesää teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva! Tosi mukava lukea parivaljakon kuulumisia :)

    VastaaPoista
  5. =) Siellä siis samaa rumbaa..onneksi täällä on kaksi aikuista jota Sisu saa kiusata voivat jakaa vastuun=D

    VastaaPoista