maanantai 29. maaliskuuta 2010

Eläinkauppa, varsin vaarallinen paikka..

Olimme Alman kanssa päiväseikkailulla eläinkaupassa. Djurmagazinetiin saa ottaa koirat sisälle, joten neiti lähti sitten mukaan. Me lähdettiin ihan vaan ostamaan lentokoneeseen sopivaa kantolaukkua (olemme lentämässä Tukholmaan torstaina, ja vähän jännittää). Mukaan tarttui kuitenkin paljon muuta. Koska Alma on tulossa naisen ikään, ostimme varalta juoksupöksyt, ruokaa (lähestymme 10kk ja meinaamme kokeilla Royal Caninin mäykky-ruokaa) ja herkkuja. Mutta se, mikä ilahdutti eniten oli "Talvivaatteet -50%"-kyltti ja kappas- Hurtan kamppeet kuului aleen. Mukaan tarttui siis Hurtan fleece-pusero, josta ei tarvinnut maksaa kuin 30e! Pakkohan se oli ostaa!

Onko muuten teillä kokeiltu tuota Royal Caninin mäykky-ruokaa?

torstai 18. maaliskuuta 2010

Kesäkaveri?

Olemme Erikin kanssa alkaneet keskustella, että olisiko Almalle hyvä ajatus ottaa kaveri. Yllättävintä tässä on ehkä se, ettei idea tullut minulta (Miehet on sitten helppoja!). Alma kaipaa selkeästi seuraa, eikä meistäkään olisi hassumpaa aloittaa pissakakka-rallia, kun se vielä on tuoreessa muistissakin! Alma on kohta 8kk ja ajatuksissa voisi olla ensi kesä. Mitä kokemuksia teillä on uuden perheenjäsenen ottamisesta? Missä iässä teillä on hauveli ollut?

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Paita ja peppu

Meillä on ollu viime päivinä paljon koulutehtäviä, joten suurin osa ajasta on vietetty kirjojen ja kannettavan edessä. Tämä ei ole tehnyt hyvää mäyräkoiran egolle: "siis anteeksi, mutta MINÄ olen TÄSSÄ". Neiti ei ole liikkunut mihinkään viereltä/kirjojen päältä/sylistä moneen päivään. Paitsi toki silloin kun keksii mukavia tuhmuuksia! Toissapäivänä löysin mystisesti "tapetun" vessapaperirullan, kuka lie ollut asialla.. Pikku ilkeydenteoista havahtuneena pikku-mäykky onkin saanut extrapaljon hellyyttä iltaisin. Eihän sitä nyt saa Almaa unohtaa, äiskän omaa pikku apulaista.

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Todellinen METSÄlenkki

Olimme kävelemässä pururadalla ja huomasimme jotakin mielenkiintoista 10 metrin päässä meistä. Siellä oli kaksi suuren suurta hirveä katselemassa puuhiamme. Onneksi olimme pakanneet taskuun nakkeja, että irrallaan juokseva Almakin saatiin kiinni ENNEN kuin se huomasi hirvet. Almaa olisi kovasti kiinnostanut käydä hakemassa hirvipaistit näin perjantain kunniaksi. Vissiin kyllästyttää jo Royal Caninit. Näin kaupungin laidalla, metsän läheisyydessä, on ihana asua etenkin kun kuvioissa pyörii koira. Kuitenkin on tosiaan hyvä muistaa, että me emme todellakaan ole kulmakunnan kuninkaita, ei edes Alma. (Joskaan tietenkään Almalle tätä ei voi paljastaa, mäyräkoiran ego...)