torstai 11. helmikuuta 2010

Flunssainen mäykky.

Meitä on vaivannut pieni flunssa (tai ainakin mahdollisesti vain pelkkää flunssaa). Almalla ollut yskää parin päivän ajan, mutta eläinlääkärin mukaan ei kannata huolestua jos koira on ihan hyvässä kunnossa noin muuten. Almaa ei moiset yskät hidasta, emäntä sen sijaan peloissaan epäillyt kaikkea kennelyskästä läppävikaan. Mutta se kai kuuluu asiaan, onhan Alma äidin rakkain vauva.

Ulkona ei näin kovilla pakkasilla juuri olla lenkkeilty, joten neidillä on energiaa vaikka muille jakaa. Pikapissareissuilla alkaa jo tassuja palella ja syliin on PÄÄSTÄVÄ! Sisälle tullessa alkaakin sitten kauhea ralli.. Tulisi jo kevät!! Näin lyhytkarvaisen mäykyn omistajana ne kevään kurakelitkään ole niin kamalia, mutta sääliksi käy monia muita koiranomistajia.

Pakko vielä kehua, että meidän herkkusuu on oppinut ettei herkkua saa ottaa ennen "Saa ottaa"-käskyä! Sen opettaminen ei ollutkaan ihan helppo nakki! Vaan nyt on Almalla tiukka katse äidin silmissä, että "joko nyt, joko nyt, joko nyt???".

Miten te muut olette yrittäneet aktivoida hauvojanne kovilla pakkasilla?

3 kommenttia:

  1. Vielä ei ole ketään aktivoitavaa, mutta kesän tullessa on :) Kaunis neiti olet, Alma!

    VastaaPoista
  2. Oi! Pikaista paranemista sinulle! Kunpa se ei olisi todellakaan mitään vakavampaa.

    Toivottavasti pakkaset oikeesti jo loppuisivat. Tänään aurinko olisi kyllä jo lämmittänyt, mutta koirat olivat vielä paleltumaisillaan. Tosin en tiedä miksi, mittari näytti vain -12.

    VastaaPoista
  3. Alma kiittää kehuista!

    Meillä oli tänään vain -1 ja päästiin metsälenkille, tulos: Onnellinen pikku-mäykky. Yskäkin on jo hellittänyt, mutta seuraillaan vielä ihan varmuuden vuoksi. :)

    VastaaPoista