tiistai 16. helmikuuta 2010

You can't spell `LOVE` without Dachshund

Mäyräkoiria tulee monen näköisissä ja kokoisissa paketeissa, mutta jotkut asiat tuntuvat olevan kaikille yhteistä. Mäyräkoira on kovapäinen ja mukavuudenhaluinen. Mäyräkoira on sitä mieltä, että emäntä ja isäntä ovat olemassa häntä varten, ei toisinpäin. Mäyräkoiraa ei aina vain huvita, eikä sitä välttämättä kiinnosta olla sinulle mieliksi. Mäyräkoiran mielestä sen paikka on siellä, missä on pehmeää ja lämmintä, eikä sitä kiinnosta onko se juuri se paikka missä sinä istut. Mäyräkoirat osoittavat paljon rakkautta ja haluavat olla aina mukana kaikessa, etenkin kun laitat ruokaa.

Meitä omistajia on myös monenlaisia. Meille kaikille yhteistä on, että olemme menettäneet sydämemme noille hassuille, hurjille otuksille.
















Meillä asuu elämännautiskelija, auringonpalvoja-Alma

5 kommenttia:

  1. Totta joka sana! Ollin nimi "Spectrolite's Crazy Kid" kuvaa meidän mäyräkoiraa niin osuvasti ettei parempaa nimeä voisi olla. Paitsi ehkä "Sun lover". Täälläkin on siis kaksi auringonpalvojaa, minä ja mäykky.
    terkuin Aikku ja Olli

    VastaaPoista
  2. Suloinen Alma! Ekan mäyriksemme nimi oli myös Alma, jotenkin tällainen nimi kuuluu juuri mäyräkoiralle. (siis minun mielestäni, ei ehkä naapurin Alma-tädin)Osaakos Alma puhua myös ruotsia? Huvikseni opetin Terapeutille "silloin pienenä" Kom-sanaa, mutta koska se ei aina tullut edes suomeksi, niin unohtui sitten!

    VastaaPoista
  3. Alman nimi "Daherbrausen Naughty Girl" on myös varsin osuva :)

    Almalle puhutaan oikeastaan vaan suomea, että myös se meidän Erik oppisi samalla! Tosin tuntuu ymmärtävän juuri tuon "kom"-käskyn molemmilla :)

    VastaaPoista