maanantai 29. maaliskuuta 2010

Eläinkauppa, varsin vaarallinen paikka..

Olimme Alman kanssa päiväseikkailulla eläinkaupassa. Djurmagazinetiin saa ottaa koirat sisälle, joten neiti lähti sitten mukaan. Me lähdettiin ihan vaan ostamaan lentokoneeseen sopivaa kantolaukkua (olemme lentämässä Tukholmaan torstaina, ja vähän jännittää). Mukaan tarttui kuitenkin paljon muuta. Koska Alma on tulossa naisen ikään, ostimme varalta juoksupöksyt, ruokaa (lähestymme 10kk ja meinaamme kokeilla Royal Caninin mäykky-ruokaa) ja herkkuja. Mutta se, mikä ilahdutti eniten oli "Talvivaatteet -50%"-kyltti ja kappas- Hurtan kamppeet kuului aleen. Mukaan tarttui siis Hurtan fleece-pusero, josta ei tarvinnut maksaa kuin 30e! Pakkohan se oli ostaa!

Onko muuten teillä kokeiltu tuota Royal Caninin mäykky-ruokaa?

6 kommenttia:

  1. On kyllä, ensin pentumurkinaa ja sitten aikuisten omaa nappulaa. Epulla meni pitkään nameinakin ne, ennenkuin keksi että makkaraakin voi saada...

    Maistuvaa eikä haise pahalle. Hinta on tosin sitä luokkaa, että ollaan sotkettu halvempaa nappulaa sekaan.

    Lentsikassa on varmaan jännää Alma!!! Ja onnea uudelle takille, toivottavasti se mahtuu vielä ensi talvenakin päällesi:)

    VastaaPoista
  2. Tekisi heti mieli kurvata Haaparantaan, eikös sielläkin ole tuo samainen eläinkauppa, tarkistamaan josko talvivaatteet olisivat sielläkin alennuksessa. Mutta ehkä on parempi jäädä kotiin niin säästyy rahat :D

    VastaaPoista
  3. Eläinkaupat on kyllä tosi pahoja paikkoja lompakon kannalta. :D Meillä on kokeiltu molempia RC:n mäykkyruokia. Aluksi kelpasi hyvin, mutta neiti kyllästyi parin kuukauden syönnin jälkeen. Sen vuoksi ei osteta enää kauhean isoja säkkejä ettei jouduta heittämään puolia menemään. :)

    VastaaPoista
  4. Suvi ja Eppu: Ostettiin juurikin sen takia pikkusen iso takki! Toivotaan, että lentomatka menee hyvin!

    Sunan: Jep, Hapiksestakin löytyy, sieltä löytää kyllä kaikkea ja rahoista pääsee eroon ;D

    Nelli: Miten usein teillä vaihdellaan ruokia? Ei vissiin mene massu sekaisin vaihtamisesta?

    VastaaPoista
  5. Mukavaa lentomatkaa Almalle! Sama eläinkauppa on meilläkin joka Haaparannan käynnillä ohjelmassa.

    VastaaPoista