torstai 18. maaliskuuta 2010

Kesäkaveri?

Olemme Erikin kanssa alkaneet keskustella, että olisiko Almalle hyvä ajatus ottaa kaveri. Yllättävintä tässä on ehkä se, ettei idea tullut minulta (Miehet on sitten helppoja!). Alma kaipaa selkeästi seuraa, eikä meistäkään olisi hassumpaa aloittaa pissakakka-rallia, kun se vielä on tuoreessa muistissakin! Alma on kohta 8kk ja ajatuksissa voisi olla ensi kesä. Mitä kokemuksia teillä on uuden perheenjäsenen ottamisesta? Missä iässä teillä on hauveli ollut?

6 kommenttia:

  1. Minulla on kauhea koirakuume, mutta mies jarruttelee ja perustelee asian sillä, että mikään muu koira ei voi olla yhtä viisas ja ainutlaatuinen kuin Olli.

    VastaaPoista
  2. Sanot kato vaan, että "no mutta sittenhän me arvostetaan Ollia VIELÄ enemmän, kun siinä vierellä kulkee toinen, vähän vähemmän viisas koira". :D Nopeasti ne yleensä huomaa, että sehän olikin mahtava päätös!

    VastaaPoista
  3. Meillä olen ukolle jo pohjustanut, että muutaman vuoden päästä on sitten toinen koira tulossa, mutta että vielä riittää tuo yksi riiviö :D

    VastaaPoista
  4. Kyllä se toinen menee, siinä missä yksikin! ;D Mutta saa nähä, että missä vaiheessa Alma saa kaverin. Riippuu vähän kesätyöasioista yms.

    VastaaPoista
  5. Minäkin luulin kahden menevän siinä missä yhdenkin, ja niinhän se tavallaan on mennytkin. Itse olen huomannut kyllä tekeväni sen virheen, että vertailen koiria keskenään. Onneksi koirat kuitenkin ovat niin erilaisia joten molemmissa riittää paljon seurattavaa.

    Meillä siis ikäeroa on noin kaksi vuotta. Tulevaisuus näyttää riittääkö se, vai muuttuuko kaveruus veriseksi taisteluksi urosten välillä. Toivottavasti kaikki menee hyvin, sillä kummastakaan ei tahdota luopua.

    Toivottavasti Alma saa jossain vaiheessa, kun aika on kypsä, kaverin. Nyt kannattaa nauttia Almasta kaikin puolin, sillä toisen tullessa väkisinkin aika täytyy jakaa kahden koiran välillä.

    VastaaPoista
  6. *hymy* Niinpä..yksi mäyris=kaksi=) On ne niin ihania että ei yhdellä pärjää=)) Jokainen on kuitenkin oma persoona ja omanlainen=) Itse olen onnellinen näistä kahdesta, erilaisia luonteiltaan mutta niin rakastettavia<3

    VastaaPoista