sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Mäyräkoira isolla M:llä

Mikä saa isot miehet polvilleen ja lässyttämään kuin 2-vuotiaat? Alma. Erikin kaverit ringissä ihaili Almaa, joka kävi rapsuteltavana jokaisen karvaisen hevimiehen luona. Almahan rrrrakastaa kaikkea huomiota mitä sille jaetaan, ja nautti siis täysin rinnoin. Ja niin tekivät pojatkin...

Alma on alkanut tehdä melkoisia (mäyrä)koiruuksia. Se tietää selvästi mikä on kiellettyä, kuten verhojen repiminen. Sille ei vielä ole selvinnyt, miten äiti VOI TIETÄÄ mitä Alma pöydän alla tekee. Koska Alma on niin pieni, se ei vielä jaksa kantaa kenkiä yms "painavia" esineitä, paitsi... Äiskän crocsit. Ylpeänä sitten esitellään, että katso nyt miten vahva ja suuuuuri minä olen!

Kävelyillä käyminen osoittautuu usein jonkinlaiseksi haasteeksi. Alma tietää ettei äiti ole kovinkaan hyvä suunnistamaan ja siksi onkin tärkeää, että koti ei vaan vahingossakaan jää pois maastonakin horisontista! Mitä jos me ei löydetäkään enää kotiin?! Metsäpolulla kaikki huolet kuitenkin unohtuu ja Almasta kuoriutuu varsinainen erämäyris. Kaikki mahtavat hajut, mustikat sekä puolukat ja etenkin kaikki kivet ja juuret, jotka odottavat valloittamista!

Nyt sohvalla istuu väsynyt maailmanmatkaaja, joka hoitaa rapulaista "pappaa". Täytyyhän neidin ladata pattereita seuraavaan taisteluun äidin kanssa... Verhotkin selvästi kaipaa rökittämistä.

1 kommentti: